Какво ти липсва?
Хляб, внимание, любов?
Утеха? Сигурния покрив?
Нима познавала си онова,
което днес... Превръща те
в омразен, градоносен облак.
Посърнали са плодните мечти.
В безветрието не разцъфват
хвърчилата.
Вместо дъждец бушува град.
Студът вали.
Ще стигнеш ли, сама,
до топлината?
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.
Силве, Благодаря!