Светло ли ти е небето?
Има ли много цветя?
Откакто замина все вали.
Казват май, затова.
Аз си мисля,
дано е така.
Ето пак заваля.
Често ти пиша наум.
Често с тебе говоря на глас.
Гледам да съм сама.
Думите ми чуваш, знам,
аз твоите не.
Все пак съм добре.
Също децата.
Само понякога чувам
краткия звън на звънеца-
тичам, пак си забравил ключа...
Добре ли си мили?
Има ли много цветя?
Пак заваля.
© Мая Тинчева All rights reserved.