Писмо от "онзи" свят
Нормалните се влюбват до полуда.
Допиват чувството и изтрезняват.
Намразват се. Взаимно и хронично.
Капанът щраква! Те го заслужават.
Нормално е от скръб да полудеят.
Не се признава лесно тежка жажда.
Един и същ живот нормалните живеят:
все търсят с някой нещо да дояждат.
…
а Лудостта, която думи не познава
обича и живее в своя безсловесен свят
щастлива, че нормалните не я съзнават
за нея няма рай и ад
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.
Радвам се, че я има. Сърдечни поздрави!