Apr 15, 2008, 10:09 PM

Писък вляво 

  Poetry » Love
738 0 2
 

 Писък вляво

 

 

 Как искам да отвържа каишите на ръцете си

 и към тебе да се спуснат като бясни кучета.

 

Да махна капаците на очите си,

пък макар да ослепеят от блясъка на

твоята усмивка.

 

Ще хвърля наморника далеч, за да мога

да поема с устни

всеки сaнтиметър плът.

 

Ах, колко искам да го сторя, но спира ме

преградата, деляща миналото с днешно време.

 

И оставям спомените мъх да хващат,

а за себе си отнасям

онзи писък вляво.

 

© Мария Чонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??