Най-краткото писмо си ми написал,
най-хубавите думи си подбрал.
И в точките дори откривам смисъл.
(О, колко много, много си ми дал!)
Сега какво? Чета и цяла тръпна.
И с дъх ме парва твоята любов.
Да пиша ли, или към теб да тръгна?
Тук всяка думичка е таен зов.
© Елица Ангелова All rights reserved.