Питаш ме: Ще можеш ли без мен?
Що за тъп въпрос?
Питаш ме: Как представям си без теб живота?
Но какво ти става?
Как?
Защо ме питаш?
Ето, истината ще ти кажа...
Представяш ли си никога да няма ден, вечна нощ да е животът...?
Представяш ли си самотата да е единственият ти приятел...?
...
Ако не можеш, тогава не ме питай ще мога ли без теб?
...
Защото знаеш отговора...
© Надежда Петкова All rights reserved.