С нокти ще забия в истина...
И черна кръв по минало ще бликне.
От нея ще си бутилирам спомени -
с горчивината тежка... пак да се напивам.
Ще се събудя тази нощ при пълнолуние,
и с вълците навярно ще завия...
Не! Наливам чаша отлежало "Споменско".
С Наздравица... червено утро да посрещна!
© Евгения Попандова All rights reserved.