Пияна вишна си ми ти -
разкошен сладък шоколад,
страстта в очите ти блести
и с обич правиш ме богат!
Пияна вишна си ми ти -
щом вкуся сочния ти плод,
сърцето ми в галоп тупти,
че само с тебе ми е гот!
Пияна вишна си ми ти -
опиваш ме с любовен ром,
душата ми към теб лети
да препрочита том след том!
Пияна вишна си ми ти -
костилка гълтам всеки път,
когато тръгваш си с такси,
а устните от глад болят!
© Велизар All rights reserved.