Oct 1, 2009, 9:13 PM

Пияни чувства... 

  Poetry » East forms
773 0 11

Пияни чувства

пред прага на мислите

се разсъбличат...

 

Голи истини

с наметала-мечти

пак се обличат...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??