Jul 27, 2007, 4:28 PM

Пиянство 

  Poetry
572 0 1

Пияна съм,
изпих чаша шампанско

с вкус на сладък мед.

Пияна съм,
изгаря ме отвътре
алкохолът,
олицетворяващ теб.
Проникна в всяка моя клетка
ти коварен, топъл алкохол.
Втора чаша -
потъвам в непозната сласт
(безсилна сам да те отблъсна)
искам страст.
Трета чаша -
алкохолът не прощава
(пощади ме или)
ще продължа да пия,
ще пия от устните ти
както от чашата шампанско

с вкус на сладък мед.

© Полина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??