Sep 21, 2007, 9:20 AM

Плача 

  Poetry
872 0 0
 

Плача...


Сълзи се стичат по лицето ми.

Страда моята душа.

Без тебе времето е мрачно,

когато ти не си до мен.


Ти си ми един, истински.

За тебе плача аз сега!

Докосни ме, мили!

Искам те до мен.


Принце мой, чуй ме ти,

ела при мен и прегърни ме!

За теб ще плача до зори,

защото ти не си до мен!

© Ивелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??