Aug 28, 2011, 1:43 PM

Плажна утрин 

  Poetry » Love
992 0 24

Плисира  бризът синята пола

на палава кокетка – морска утрин,

а блузата ù –  пясъчна басма -

на шарени чадъри се размъква...

 

Косите ти са слъчеви треви

на мойта гръд сънливо избуяли,

хвърчилото на сладките мечти

в очите ти полита полудяло...

 

По кожата ти капки се топят,

лежерно се прокрадва вдъхновение,

събрало в думи целия ми свят

на устните ти – вик за сътворение...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??