Животът е грациозна относителност,
порядъчно облечена в лъжа,
но една неразривна съвместимост
го кара да съществува на света.
Заради приятелството божествено силно
и ежедневните лъчезарни усмивки,
животът ни пламти обилно
и с лекота стопява каменни обвивки.
Дори разстоянието далечно
не би изгасило огъня в сърцата,
защото няма нищо по-вечно
от човешката доброта в душата.
Но, приятелко моя,
нека за миг да помълчим
и наслаждавайки се на всяка секунда,
неразделно над щастието да бдим.
P. S. Посветено на най слънчевия човек в моя живот, който ми дава сила всеки ден да продължа напред.
Дори разстоянието далечно
не би изгасило огъня в сърцата,
защото няма нищо по-вечно
от човешката доброта в душата.
Радвай се на приятелството,но понякога разтоянието е най-големия враг!