Jun 20, 2017, 11:05 PM

Plan B 

  Poetry
213 0 1

С теб не искам 
да имам план 'б',
не ми се иска
да избягам,
нека има буря всяка вечер,
за да си останем вкъщи.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??