Защо си толкова ядосана?
Защо блъскаш и ровиш брега?
Пред теб е дълъг път!
Успокой си гнева!
Виж! Излегни се сред тази дъбрава
и сред нейните сенки леко пошавай!
Пътят продължава под яркото слънце!
Можеш да светиш като златно зрънце!
Боже! Каква си хубавица!
Виж как те гледа тази птица!
Дааа... И съкровища си имаш!
Скъпи! Ела със реката да ме снимаш!
© Маргарита Ангелова All rights reserved.