Не зная нещо
по-убийствено да притиска
от съзнанието за пропуснатото.
Накъсани мисли
да съшиваш
не гарантира възкръсване.
А дали си и струва? -
единствено за да чуваш
на честолюбието нездравия съсък?
Пред огледалото
неуместното ти ликуване
конците с пукот накъсва.
© Александър Белчев All rights reserved.
Нездраво място, където пред огледалото конците се късат с пукот!
Замисляш!
Благодаря, Белчев!