Плати си, нали,
цената на моите сълзи.
Крещи, в Ада върви.
Нека теб те боли.
Плати си, нали,
цената, че ме нарани?
Пълзи, в краката ми падни.
Влачи се, пълзи. Прошка ли искаш? Забрави.
Плати си, нали,
цената на болката ми.
Върви. Спри. Продължи.
Изход няма за подлеци.
© Бойка Миркова All rights reserved.