Feb 23, 2008, 8:59 AM

Плетеница 

  Poetry » Phylosophy
509 0 15
В бели планини с върхове високи,
в преспи нагази и в красота дълбока.
Вятърко, попей нежно, песенно,
слънчице, изгаряй тъмни сенки.
Жарко ги потапяй тихо, тленно,
там съдба ръката си протегна,
в края на играта, воин сам е,
в избледняла снимка, спомен там е...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??