Бойко, бодър "бизнесмен",
играещ ролята на супермен,
тъпче, мачка, той се не шегува,
макар че нищо не струва.
С лимузини във гаражи
шепа олигарси шестват по паважи.
Що народ от тях измря,
но той, великият, не умря.
Всяка крива има той за права
и експресно разграбва нашата държава.
Капитализъм див той гради,
докато народът клет спи.
А ние търпим и поминуваме бедно,
докато някакъв Цеко живее модерно.
Народе, всичко зависи от теб.
Бори се за живот, мечти и хлеб!
© Георги All rights reserved.