ПО ЦВЕТНИЦА
Когато цветето разцъфне,
не се оглежда за пчела…
Не си задава куп въпроси -
то знае своята красота!
Не си мечтае за парфюми,
a пръска нежен аромат.
Магия - дните преброени
и пролетни пчели жужат!
© Радка Миндова All rights reserved.