Въдвори се нова мода
в скъпичката ни държава –
слушан вече е народа
от властта. Така и трябва!
Вместо дупки да запушва,
улични или бюджетни,
пò е важно да подслушва
разни клюки тя и сплèтни.
За какво да се тормози,
щом готов е „мат'рияла”?
Рейтинг най се пълни с пози,
подплатени с ала-бала.
Ала-бала по екрани,
пък народът нека псува...
С ала-бала власт се храни –
власт, що слуша, но не чува.
© Борко Бърборко All rights reserved.
Както винаги актуален - и на ниво!