Oct 20, 2014, 6:44 PM

По детски 

  Poetry » Other
471 0 1

Представите ви да си "зрял"

изглеждат грешни,

неправилни, за мен далечни...

За вас да бъдеш "зрял"

не включва доброта,

не включва да си щедър,

да изричаш истина...

 

Картината "Да бъдеш зрял"

е изкривена днес, ужасна...

грозна, даже някак жалка. 

Да си дребнав, лъжлив, егоистичен...

тези хора "зрели" се наричат.

Нека със дете да ме сравняват,

нека да ме подценяват,

но по ваши етикети

няма да вървя...

Говорете и се смейте,

добре съм си така! :)

© Мира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??