Има толкова по-хубави от теб,с по-красиви очи,
вярно има по-хубави и от мен,доста по-красиви жени.
Но не ме ли харесваш,защото съм аз?
Сърцето ти не трепва ли?Маи излъга за това.
Как можеш да ме лъжеш като знаеш как,
сме се целували до късно и не сме спали през нощта.
Как си представяш да ти повярвам като знам,
как ме прегръщаше и не ме пускаше да си вървя.
Ние сме мъж и жена.Не трябва да се срамуваме от това.
Но ти мълчиш и не ме разбираш,стоиш с наведена глава.
Погледни ме,усмихни се-не се страхувай от това.
Има толкова по-хубави от теб!
Но всеки ден сърцето ми заявява,че иска да вижда твойте очи,
а твоето надявам се забравя,че има и по-красиви жени!
© Ванина All rights reserved.