Аз първо ще поканя сам Христос
да освети душата ми и прага,
човек бос идва и си тръгва бос,
а във живота все е враг, поврага.
Бъди човеко! С повече добро,
което никога не е излишно.
За всеки има в Земното кълбо,
предвидено е. А го правим скришно
едни да имат хиляди благà,
а други да умират в глад и немощ.
Светът ще се изправи на крака,
когато Бог отсъди всички грешни.
Сами не можем да се освестим
и разберем защо сме тук за малко!
Дали Исус Христос ще ни прости?
Ще оредеем, а това е жалко.
Всяка епоха има идиот
и той света в развалини превръща!
Защо живее светлият до скот?
И аз не знам. Но всичко ни се връща.
Аделина Колева
© Аделина Колева All rights reserved.