Възседнах вятъра, да полетя.
Разроших волните му къдри.
Разбрах сега, че се запролети
във мъжките ми мисли мъдри.
Сега надежда в мене разцъфтя.
Със слънце утрото ме среща.
А мислите – букетче от цветя,
погалват любовта гореща.
© Никола Апостолов All rights reserved.
Желая ви хубав ден!