Вдъхновена от:
Мосю на Любов
Бяла риза, черен панталон,
до блясък лъснати обувки,
нощта ухае на шансон,
жасмин и хиляди целувки.
Отнесен с вихъра олтар,
играя Скарлет отривисто,
не знае отдих твоят чар,
по лична карта си - Мефисто.
И филмът става черно-бял,
а страстите позеленяват
и няма никой оцелял
в изповедалнята на Ада.
© Ивон All rights reserved.
жасмин и хиляди целувки." ******