Mar 20, 2016, 8:28 PM

По „Приятел в нужда се познава.“ : 

  Poetry » Phylosophy
360 1 1

                                                                  приятел - в нужда

 

                                                                се познава и с добро

 

                                                                      се споменава

 

                                                               .....................................

 

                                                                  приятел - в нужда

 

                                                               се познава и с любов

 

                                                                    се благославя

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??