...
И търся те,
по навик.
Да те питам.
Добре ли си, щастлив ли си?
Все тая.
След отговора,
кратък,
аз разбирам,
Че била съм си добре,
и без да зная.
И за какво са всичките въпроси?
Един от друг, по-празни и безлични.
Те, пътищата, бързичко се сливат.
И дваж по бързо стават два, различни.
....
© Елмаз All rights reserved.