_*_*_*_
Обичам те по навик-
свикнах да те гледам изморен,
свикнах и с твоя поглед,
паднах вече в твоя плен!
Обичам те по навик-
когато пушиш и когато сядаш,
когато ме обсебваш до припадък!
_*_*_*_
© Надя Стоянова All rights reserved.