На Коко
Забави, поспри
и на глас ти кажи,
на теб се давам
и на себе си обещавам:
На малкото да се радвам,
от щастието да не бягам,
теб да обичам,
на себе си единствено да приличам.
Да ми е в душата всеки ден
диво и щастливо
най-вече, когато си със мен
и ме опияняваш като пиво.
По-полека
душата ми със теб се чувства лека.
Искам те и за теб копнея –
да те усмихвам и да ти пея.
© Жанет Георгиева All rights reserved.