Aug 16, 2017, 8:19 PM

По повод на световния ден на думите „Обичам те!“ 

  Poetry
210 0 1

„Обичам те!“ – със
свян сподèля се и със
сърцеповèля!...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??