Добре дошла
По „Призрачно пиано - iskra1979
Знаеш ли колко много тела,
копнеят за нежна прегръдка?
И толкова много души,
копнеят за близост -
поне мъничка глътка.
Знаеш ли много хора не спят,
защото друг в този миг ги сънува?
И как някой изпитва
панически страх
и от самота се страхува?
И колко клавиши чакат нежна ръка,
С трепет да ги докосне…
Ще стопля всички клавиши.
Добре си дошла.
Радвам се, че днес при мен си на гости.
© Ирен All rights reserved.