П О П Ъ Т Я 16
Турболенциите във въздушните ями,
са за сега само превантивна индикация,
предупреждаваща за Страшните Урагани,
Които ще побъркат граматиката на Цивилизацията!!!
Дупки по магистралите,дупки във въздуха-
преобърната извечна инверсия,
на глобалното ни Мазало Кървите
ще удавят напъните на нашите Претенции!
Това не са измишльотини!
Нещата се случват точно Сега,
Аномалиите ни смъкват кюлотите
и Майтап си правят с нас не на Шега!
27.05.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев All rights reserved.