Не бива с Глупостта никога да се спори,
този спор винаги трябва да се избягва,
Тя не може нищичко,да ти стори,
ако в нейните глупости не се впрягаш.
Ако не послушаш съвета ми,
ще последва най-закономерната вероятност,
да бъдеш много скандално приветстван
от гюрултията на двама надвикващи се Глупаци...
Бъди винаги в кервана, който върви,
а кучетата подире му продължават,да лаят,
техният лай не оставя трайни следи,
празните приказки словесни шедьоври не могат,да ваят.
29.05.2024 г., гр. Свищов
© Красимир Кръстев All rights reserved.