П О П Ъ Т Я 23
Светът пътува към поредната си задънена улица
и към аналогията на предишните загинали цивилизации,
конгломерата от езици на омразата отново ще гътне Кулата,
засега процедурата е във фазата на дегустациите.
Мъжете напират със рамена,жените със ханшове,
липсва дръзновението на верните мисли,
меко казано,затъваме дълбоко и страшно
и ще загинем,на Царичина без Святата Истина.
30.05.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев All rights reserved.