П О П Ъ Т Я 31
Еверест брулен от ураганните ветрове
е Меката Вечна,Мечтана за поетите,
тук липсват условия комфортни за богове,
пък и няма пред кого да се пъчат със рейтинги.
На художниците им замръзват боите,
на музикантите деформират се инструментите,
тук колаборират само поетите и певците
и на ветровете от всички посоки експериментите.
04.06.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев All rights reserved.