Да даряваш хората със илюзии,
които са далеч от кодекс и от стандарт,
да ги запознаваш директно с Вълшебните Музи-
Гидовете Магични на Мечтите в Духовния Свят...
Той откъсва ни от сивото ежедневие,
потапя ни в Сакралността на Магическа Светлина,
обикновеното гледане превръща във Бдение
от Мигове Щастие и Безкрайност от Свобода...
23.05.2024 г., гр. Свищов
© Красимир Кръстев All rights reserved.