Mar 4, 2011, 10:14 PM

По пътя 

  Poetry » Phylosophy
596 0 13

Да приемеш пътя е нещо.

Да тръгнеш по него е нещо повече.

Да тичаш по пътя безсънно

е много повече.

Да достигнеш Целта е

почти всичко.

Да се върнеш отново

и да проявиш Целта

е всичко!

© Татяна Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??