- Ти, човече, накъде вървиш –
по пътя свой напред или страниш,
или в момента на място стоиш?
- Тръгнал съм на път да свиря,
в музиката своето щастие диря...
А хората ми се усмихват
и аплодисментите не стихват!
- Ти, човече, накъде вървиш –
по пътя свой напред или страниш,
или в момента на място стоиш?
- Няма да те лъжа или подвеждам,
старая се на човека здравето да връщам
или поне да му вдъхвам надежда,
за да мога по-дълго да го прегръщам!
- Ти, човече, накъде вървиш –
по пътя свой напред или страниш,
или в момента на място стоиш?
- Да си кажа правичката май съм кривнал
скъп за мен човек оскърбих
зад гърба му чаша с вода ливнах,
но май себе си повече нараних!
- Ти, човече, накъде вървиш –
по пътя свой напред или страниш,
или в момента на място стоиш?
- Май съм се позастоял
в опитите си да се превърна във легенда,
а животът ми е вече опустял
и е сякаш под аренда!
- Ти човече накъде вървиш –
по пътя свой напред или страниш,
или в момента на място стоиш?
- Търся начин любов да намеря
искам и да подаря
в доза усмивка и пълно доверие
за сърцето ми ще бъде най-слънчева заря!
- Ти, човече, накъде вървиш –
по пътя свой напред или страниш,
или в момента на място стоиш?
- Търся начин отблизо да видя звездите,
да докосна бих искал дъгата
и ако наистина намеря начин да си сбъдна мечтите
ще бъда НАЙ-ЩАСТЛИВИЯТ ЧОВЕК на ЗЕМЯТА !!!
© Каролина Колева All rights reserved.