Денят се събужда с песен на птиче.
Усмихва се, гали с топли лъчи.
Поемат двама - момче и момиче,
по пътя на свойте мечти.
Връхлитат ги бури, но те продължават,
защото са двама. Кой ще ги спре?
Препъват ги камъни. Пак не се дават.
И плуват през бурно море.
Така през живота пътуват си двама –
момче и момиче – ръка за ръка.
Силни ги прави любовта им голяма
и сбъдват с усмивка всяка мечта!
© Ивелина Тодорова All rights reserved.