Човек е по-силен от
една песен - спомен
едно погрешно свое действие
невъзможността да мисли в
переспектива на моменти
По-силен от провала
по-силен от успеха
по-силен от самотата
и от пренаселеното с образи съзнание
По-силен от Силата
защото Човек може просто да Бъде
може да продължи - слаб смачкан
дори когато мрази пътя
по който върви
воден
от любов към живота
27.09.2012
© Милена Иванова All rights reserved.
"По-силен от Силата..."
.