По стъпките на тялото
Тялото стъпва леко и ефирно
все още
в сандали
в красиви цветове
с цветя
малки и големи
усмихва се
ходи на пръсти
има нова цел
преди старата
ще я приключи
после ще отключи
новата схема
с нова емблема
всичко ще сумира
без да сублимира.
© Любомира All rights reserved.