По тъмно...
Под небе от синьо назаем,
с безусловна надежда оставам.
И нищо, че е есен пълзяща
по света и в душата ни свята
оставам без страх,
и простила присядам...
От последният миг наш незнаен,
друг живот пак от синьо ни чака.
Не затваряй по тъмно в душата,
най-светлото в тъмно ни чака!
© El Sense All rights reserved.