Apr 17, 2021, 5:55 PM

По *Веспасиан — „Парѝте не миришат“ 

  Poetry
137 0 0

щом всичко се е

на̀пнало да пише — на
парѝ мирише

 

.............................................................

 

*Веспасиан —

 

„Pecunia non olet|“ —

 

(„Парите на миришат“)

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??