По-влюбени от всякога сме с тебе!
Това ме плаши на моменти чак!
И питам се дали не криеш нещо ти от мене,
дали случайно не ме лъжеш пак?!
Надявам се да бъркам, да е просто обич!
Надявам се не мамиш ти отново моето сърце!
И тъй в душата ми изгрява лъч надежда,
че ме обичаш и все още ти си моето момче!
До болка те обичам,
знаеш го, нали?!
До смърт за тебе ще се боря, запомни!
За тебе ще отида дори накрай света!
За любовта ти съм готова в ада да горя!
© Юлиана Цекова All rights reserved.