Слънце в мрака се появява,
празник светъл топли нас.
Народът наш фашизма побеждава,
тържествуват душите в този час.
Работници и селяни ликуват
от червена зора озарени.
Девети септември масите празнуват
от хитлеристкия "нов ред" освободени.
© Георги All rights reserved.