Победен от жена
Как да ти го кажа?
Омагьосан мълча.
Разумът отказа -
няма слова.
В сърцето тъжно -
гърчи се душата,
да те докоснат нежно -
копнеят сетивата.
И проклинам съдбата -
победен от жена.
Професионалист в играта -
аматьор в любовта.
На всички жени -
Честит Празник!
© Алекс учо All rights reserved.