Ето почти настъпва мигът... часове остават.
Сърцето бие като полудяло.
Цялата треперя. Tърпението и спокойствието ми ме предават.
Завръщаш се, да! Побързай, че градчето без теб е като опустяло.
Бързай, бързай! Не спирай за почивка.
С широко разтворени обятия те чакам.
Там съм, там - на нашата уличка.
Закъсняваш... не издържам... със зъби вече тракам.
Хайде, че бързо отлитат секундите,
а то, милото, в гърдите май ще се пръсне.
Много мина от нашата среща...
Ето я последната сълза за теб... побързай, ще пресъхне.
Ела си, ела! Ти тъгата от деня пречистваш.
Моля те, не ще издържа!
Така ми липсваш.
Секунда още без теб не ще понеса.
© Веселина Костадинова All rights reserved.
Браво! с много обич за теб, Веселина.