(посветено и резервирано)
Ела със мене на Луната,
да хванем чартъра нощес -
насам той марсианци мята
(почиват нейде край Лох Нес)
Наех вселенска супер стая
с балкон към „тъмната страна”
промоцийка, за десет "рая"...
(един обменяш за мечта )
Отдолу – в пейзажа лунен,
разпличква гръб масаж-басейн,
водата му е просто чудна -
размачква теб в едно със мен...
Чадърите са феникс-птици,
полъхват даже със крила,
ол инклузив е - правят пици,
а бирата - „Мъглявина”
На залеза ще се излегнем
със чаша вино ”Млечен път”,
а лунатичната вечеря...
(ще ти я кажа – някой друг път)
© Михаил Цветански All rights reserved.
Поздрави!