Искаш ме отдавна - знам.
Искаш ме, ала не знаеш
скитническата ми душа
нежно как да приласкаеш.
Искаш ме отдавна - знам.
но се питам аз - "Защо?"
Кой нормален би поискал
с луда да дели гнездо?!
Искаш ме отдавна - знам.
Ти пък трябва да си знаеш -
усмирителна риза
ще ти трябва
и здрави нерви,
да ме траеш!
© Гъсеница All rights reserved.
Искаш ме отдавна - знам.
Ти пък трябва да си знаеш -
усмирителна риза ще ти трябва,
да ме милваш, не да лаеш!